Napközi

A tanévkezdés előtt lehet leadni a  gyermekfelügyeleti igényeket, mely  hétfőtől-péntekig 7 és 17 óra között ingyenesen áll rendelkezésükre.

A tanórák végeztével a tanulók 13.45-kor házi feladat készítésen vesznek részt, amelyet közös uzsonna követ. Ezután részt vehetnek az általuk választott szakkörökön, vagy kötetlenül játszhatnak a barátaikkal a napköziben.

Pályázati munka

A gyerekek a napköziben is hasznosan töltik az időt, egyik nap egy pályázatra készítették el a Debreceni Német Általános Iskola újrahasznosított halacskáját. A testet egy régi kartondobozból vágták ki a pedagógusok; melyet Feri bácsitól, iskolánk gondnokától kaptak. A pikkelyek műanyag kupakokból készültek, amiket tanulóink gyűjtöttek. Mindenki részt vett az alkotásban, igazi csapatmunka volt.

Halloween buli 2023

Október 27-én a napköziben fergeteges halloween bulival várt mindenkit Anita néni és Márti néni. A parti felvonulással kezdődött, ahol oklevéllel jutalmazták a rémesen kreatív jelmezeket; majd vicces feladatokban mutathatták meg a gyerekek, hogy mennyire gyorsak, figyelmesek és mennyire tudnak összedolgozni társaikkal. Volt szemgolyófutam, múmiakészítés, tök teke, pókfújás. A rémisztő délután diszkóval ért véget, ami után a kis boszik, szörnyek, cicák, vámpírok élményekkel telve indultak haza.